Keraaminen Brilliant plus+

Kehittynein kestopinnoite

Brilliant Plus+ on markkinoiden kehittynein ja pitkäikäisin keraaminen kestopinnoite, joka antaa autollesi upean kiiltävän pinnan vuosien takuulla. Käsittely suojaa autosi maalipintaa ja tekee siitä ennennäkemättömän hydrofobisen, jonka ansiosta se hylkii vettä ja likaa vuosien takuulla.

Pinnoitteen teho perustuu piipohjaisiin orgaanisiin polymeereihin (C2H6OSi)n, sekä C6H5Si(OCH3)3. Finikor Brilliant Plus+ keraaminen kestopinnoite perustuu uusimpaan keraamiseen sukupolveen ja sen konsentraatiopitoisuus on markkinoiden suurin, jonka ansiosta autosi saa parhaan mahdollisen suojan.

Kestopinnoite muodostaa erittäin kestävän, lasimaisen suojan autollesi, joka saa auton kiillon säilymään, estää naarmuuntumista ja tekee maalipinnasta erittäin liukkaan sekä vettä hylkivän.

Brilliant Plus+ eroaa kaikista muista markkinoilla olevista kestopinnoituksista, eikä käyttämiämme aineita voi ostaa verkkokaupoista.

Käsittelyaineet eroavat kuluttajatuotteista ja siksi vaativat erikoisosaamista. Kestopinnoitteemme kuuluu osana pohjoismaiseen Drop Off -ketjuun, johon luottavat niin autoalan ammattilaiset, kuin monet maailmanlaajuiset autovalmistajat. Suomessa pinnoite myydään yksinoikeudella Finikor Brilliant Plus+ nimellä.


Helpompaa autonhoitoa

Brilliant Plus+ käsitelty auto on jatkossa helppo pitää puhtaana. Likaa hylkivän pinnan ansiosta lika irtoaa helpommin ja autonhoito on mukavempaa.
Jos käytät autoasi konepesussa, voit valita edullisemman harjattoman pesun.
Voit myös käyttää pesussa mitä tahansa pesuaineita, sillä pinnoite kestää kaikkia yleisesti autopesussa käytettäviä kemikaaleja. Pinnoite ei siis vaurioidu esimerkiksi liuottimen käytöstä, joka on tarpeen suolan ja maantiepien poistossa.

Pinnoite antaa mekaanisen suojan hiusnaarmuja vastaan paremmin kuin vanhanaikaiset kestopinnoitteet."Vettä ja likaa hylkivä suoja on ennennäkemättömän pitkäikäinen"

Käsittelyn sisältö

  1. Pesemme auton perusteellisesti käsin.
  2. Poistamme pinttyneen lian maalipinnan syväpuhdistuksella.
  3. Kunnostamme maalipinnan koneellisesti, mikä poistaa suurimman osan naarmuista ja eheyttää maalipintaa.
  4. Suoritamme kestopinnoituksen rajattu alue kerrallaan saavuttaaksemme juuri oikean kerrosvahvuuden.
  5. Kestopinnoitusaineiden annetaan kiinnittyä maalipintaan, jolloin muodostuu kestävä ja likaa hylkivä, kiiltävä pinta kemiallisen reaktion myötä.
  6. Lopuksi maalipinta viimeistellään käsin kiillottamalla ja annetaan kovettua ennen auton luovutusta.

Käsittelyn hinta

Brilliant Plus+ pinnoitteen hinnan määrittelee autosi maalipinnan kunto ja autosi koko!

Uuden auton työstämisessä aikaa kuluu huomattavasti vähemmän mitä esimerkiksi 10 vuotta vanhan auton kanssa.

Voit kysyä tästä hinnan keraamiselle Brilliant Plus+ kestopinnoitukselle

Sähköpostilla wuppe@wuppe.fi tai soittamalla 0405340023

Noudamme autosi pk-seudulta veloituksetta.

Auton hakupalvelu

Olemme useamman vuoden ajan tarjonneet hakupalvelua veloituksetta mikä on osoittautunut erittäin toimivaksi ratkaisuksi. Noudamme auton tuulilasin vaihtoon ja Brilliant Plus+ pinnoitukseen arkipäivisin ennen ruuhkaa kello 7.00 tai ruuhkan jälkeen klo 10.00 työpaikaltasi tai kotoasi veloituksetta. Brilliant Plus+ pinnoituksissa palautamme autosi takaisin vasta seuraavana päivänä, pinnoitteen on hyvä antaa kovettua yön yli.

Hakualue Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa

Saitko uuden auton?

Uuden auton maalipinnassa ei ole mitään suojaa, erittäin herkkä naarmuuntumaan, ilmansaasteille, hyönteisille uv-säteilylle ja talvella on työlästä saada auton maalipinnasta suola ja piki irti eli autoa puhtaaksi.

Suosittelemme Keraamista Brilliant Plus+ käsittelyä heti kun olet saanut uuden auton, säilytä uuden auton kiilto ja saat kunnon suojan takuulla!

Oikean puoleinen ovi käsitelty. Auto 2 vuotta vanha jota ei ole käsitelty koskaan aikasemmin millään tavoin.