Hyvä tietää

Ulkopesu

Auto olisi hyvä pestä ainakin 2 kertaa kuussa käsin, mieluiten useammin.
Mikäli peset auton harvoin ja päästät autosi erittäin likaiseksi, ei se välttämättä lähde enää puhtaaksi pelkällä pesulla.
Suola, piki, mahla, pihka, linnun ulosteet, hyönteiset saattavat harvalla pesuvälillä jämähtää auton maalipintaan kiinni, eivätkä nämä lähde tavallisessa pesussa pois. Varsinkin mahla, pihka, linnun uloste ja hyönteiset tulisi poistaa auton maalipinnasta ensi tilassa.

Mikäli pesu on noudettu, autoon voi tulla valumia, joita tulee peileistä, ovenkahvoista, takakontista jne, näitä emme valitettavasti voi pyyhkiä perillä pois. Maalipintaan tarttuu pölyä/likaa ajon aikana joka taas naarmuttaisi auton maalipintaa.

Ulkopesuun ei kuulu ulkoisten lisävarusteiden pesu kuten suksiboksit, pyörän kuljetustelineet jne. Halutessasi pesemme nämä lisämaksusta.

Sisäpuhdistus

Sisäpuhdistus olisi hyvä tehdä vähintään 4 kertaa vuodessa, keväällä, kesällä, syksyllä ja talvella.

Mikäli päästät autosi erittäin likaiseksi sisältä ei lattiaverhoilusta välttämättä lähde kaikki hiekka/ lika pois.

Ennen sisäpuhdistusta autosta olisi hyvä poistaa ylimääräinen tavara. Emme tyhjennä takakonttia/keskikonsolia/ovikoteloita mikäli ovat täynnä tavaraa.

Turvaistuimien irroitus tulee tapahtua auton käyttäjän toimesta, emme näitä irroita tai laita takaisin paikoilleen. Nämä ovat hyvä nostaa irroituksen jälkeen takakonttiin.

Sisäpuhdistus ei sisällä penkkien pesua/ pyyhintää, penkit imuroidaan sisäpuhdistuksessa. Penkkien pesu on maksullinen lisäpalvelu. Sisäpuhdistukseen ei kuulu hansikaslokeron, takakontin pohjan/välipohjan tai penkkien alta imurointi.

Mikäli autossasi on koirankarvaa tulee tästä maksaa koirankarvalisä, joka on alkaen 10€. Mikäli tätä ei ole maksettu poistamme karvat jotka lähtevät imurilla kohtuullisessa ajassa.

Mikäli auto on päässyt erittäin likaiseen kuntoon, peritään tästä lisämaksu, tämä sovitaan tapauskohtaisesti.

Keraaminen kestopinnoitus Brilliant Plus+

Kestopinnoituksen jälkeen hoitovastuu on autonkäyttäjällä, suosittelemme noudattamaan seuraavia ohjeita:

Pese auto säännöllisesti käsin, mielellään asian osaavassa pesulassa. Älä käytä pesuun harjaa tai liian vahvoja pesuaineita. Suosittelemme sientä tai pesukinnasta.

Vältä autonpesukoneita, eritoten harjallisia, tämä saattaa naarmuttaa maalipintaa erittäin pahasti. Harjakone myös kuluttaa kestopinnoitteen suojakalvoa normaalia enemmän.

Älä käytä lumiharjaa auton maalipintaan asti, tämä saattaa naarmuttaa auton maalipintaa pahasti.

Linnun ulosteet, pihka, mahla, hyönteiset kannattaa poistaa auton maalipinnasta ensi tilassa, älä kuitenkaan pyyhi näitä paperilla/rätillä maalipinnasta pois, maalipinta voi tästä vaurioitua.

Huomaathan takuu ei kata auton naarmuuntumista, joten nouda ylläolevia ohjeita jotta autosi maalipinta ei mene pilalle.

Auto olisi hyvä käydä meillä kerran vuodessa tarkistuspesussa.

Lasinvaihto / korjaus

Ennen tuulilasin vaihtoa lasista olisi hyvä poistaa ylimääräiset varusteet, kuten kamerat, GPS telineet jne.

Tuulilasissa olevat mahdolliset tarrat eivät ole siirrettävissä uuteen lasiin, kannattaa tilata uusi tarra ennen lasinvaihtoa.

Suksiboksi tulee poistaa ennen lasinvaihtoa mikäli tulee tuulilasin yläreunan yläpuolelle.

Mikäli vaihdettava lasi on asennettu väärin edellisessä vaihtopaikassa esim. lasikorissa kiinni, listat liimattu kiinni jne tulevat näistä aiheutuvat kulut auton käyttäjälle.

Tuulilasi pyritään aina korjaamaan ennen vaihtoa, korjauksessa on aina olemassa riski, että lasi saattaa haljeta korjauksessa, tämä on auton käyttäjän vastuulla.

Renkaiden vaihto

Renkaiden vaihdon jälkeen osassa autoista syttyy rengaspaineiden varoitusvalo (TPMS). Auto ei tunnista vaihdettuja renkaita, tämä vaatii järjestelmän uudelleenasetuksen (kalibrointi). Suurimmasta osasta autoja tämän voi tehdä ajotietokoneesta, ohjeet tämän nollaukseen omasta autosta löydät auton käyttöohjekirjasta. Ilmanpaineet ovat tarkistettu vaihdon yhteydessä.

Muista pulttien jälkikiristys noin 100-200 kilometrin ajon jälkeen!

Lukkopulttien asentaminen/avaaminen on aina asiakkaan vastuulla. Tämä koskee varsinkin BMW:n lukkopultteja.

Muuta

Ikkunoiden pinnoituksella ei ole takuuta, kesto normaalisti 3-12kk.

Vanteiden pinnoituksella ei ole takuuta, vanteisiin laitetaan hyvin usein happoa joka kuluttaa pinnoitetta erittäin voimakkaasti. Auton alla olevia renkaita ei oteta irti vanteiden pinnoituksessa eli ulkopuoli käsitellään pelkästään. Irtovanteet käsitellään kokonaan, myös sisäpuolelta.

Kaikki hinnastomme hinnat ovat alkaen hintoja ja saattavat poiketa toimipisteissä www-sivujen hinnoista.

Laskutuslisä on 1€.