Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihdon omavastuu tarjouksessa -55%*

Tuulilasin omavastuu esimerkiksi 200€ saat tästä -55%* alennuksen eli maksat vain 90€, me maksamme loppuosan! Omavastuun jälkeen jäljelle jäävän osan lähetämme suoraan vakuutusyhtiöön. Vaihdamme tuulilasit jokaiselle vakuutusyhtiölle.*Max. omavastuun alennus on 110€. Tarjous on voimassa 28.6.2019 asti.

Vaihdamme tuulilasit kaikkiin

  • Merkkeihin
  • Malleihin
  • Vakuutusyhtiöihin
  • Leasingyhtiöihin
  • Kirjallinen takuu, työlle 1 vuoden takuu
  • Käytämme Pilkingtonin ja Saint Gobainin tuulilaseja

Lasinvaihtajilla on pitkä kokemus lasinvaihdoista, vuodesta 2006. Pitkä kokemus takaa, että työnjälki on moitteetonta ja tuulilasi asennettu oikein!

tai wuppe@wuppe.fi

P. 040 4842886

Laina-auto veloituksetta käyttöön

Tuulilasin vaihdon ja kestopinnoituksen ajaksi saat käyttöösi veloituksetta laina-auton.

Tarjoamme veloituksetta sinulle käyttöön Toyota Aygon (automaatti) henkilöauton lasinvaihdon tai kestopinnoituksen ajaksi. Tarjous sisältää 100km ajoa. Ylimenevät kilometrit 0,25€ km ei sisällä polttoainetta.

Mainitse varauksen yhteydessä tarve laina-autolle, varaamme auton sinulle. Laina-auto on mahdollista yhdistää hakupalveluun, tulemme hakemaan autosi aamulla ja jätämme sinulle laina-auton käyttöön. Tästä ei tule lisäkuluja.

Tarjous voimassa toistaiseksi.


Pilkington Automotiven toimittamat lasit täyttävät tiukat eurooppalaiset auton laseille asetetut turvallisuusnormit. Korkealaatuiset autolasit tulevat samoilta tehtailta, jotka valmistavat myös autojen alkuperäiset lasit. Pilkington on maailman suurin autolasien valmistaja.

Saint-Gobain Sekuritin valmistamat varaosalasit valmistetaan noudattaen samoja laatu- ja tuotantostandardeja, kuin ajoneuvon alkuperäisessä kokoonpanossa. Näiden tuotteiden laatu vastaa siten täysin alkuperäistä laatua (OEM-laatu). Saint-Gobain Sekurit on ja on aina ollut mukana kehittämässä tulevaisuuden ajoneuvoja. Tästä syystä joka toinen Euroopassa valmistettu auto on lasitettu Saint-Gobain Sekurit laseilla.

Kun haluat vaihtaa tuulilasin:

  1. Varaa aika tuulilasin vaihtoon 2-5 päivää ennen haluttua vaihtopäivää soittamalla 0404842886, ylläolevilla lomakkeilla tai sähköpostilla wuppe@wuppe.fi
  2. Kerro varatessasi autosi rekisterinumero.
  3. Vaihtopäivänä jätä autosi meille sovittuna ajankohtana tai noudon ollessa kyseessä tulemme hakemaan auton sovittuna ajankohtana. Esimerkiksi tulemme hakemaan autosi työpaikaltasi kello 7.00 ja palautamme autosi takaisin samana päivänä kello 15.00.
  4. Kun haet autosi tai palautamme autosi voit maksaa Debit, Visa, MasterCard, Visa Electron korteilla tai sopimuksen mukaan lasku. Jos autossasi on tuulilasivakuutus lähetämme laskun suoraan vakuutusyhtiöön.

Tuulilasivakuutus

Tuulilasivakuutus on varsin yleinen nykyään, varsinkin uusissa autoissa.
Tarkista omasta vakuutusyhtiöstäsi onko autossasi lasivakuutus!

Jos autossasi on tuulilasivakuutus lähetämme laskun suoraan vakuutusyhtiöön ja maksat meille vain mahdollisen omavastuun.

-Kaikki vakuutusyhtiöt
-Lähetämme laskun aina suoraan vakuutusyhtiöön

Auton hakupalvelu

Olemme useamman vuoden ajan tarjonneet hakupalvelua veloituksetta mikä on osoittautunut erittäin toimivaksi ratkaisuksi. Noudamme auton tuulilasin vaihtoon arkipäivisin kello 07.00 tai klo 10.00 työpaikaltasi tai kotoasi veloituksetta, palautamme autosi samana päivänä takaisin sovittuun kellon aikaan. Muut ajankohdat sopimuksen mukaan.

Hakualue Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa.